Qui som

Som una agrupació d’electors amb il·lusió i ganes, preparada per treballar escoltant a tothom i prioritzant el benestar de les persones.

Sílvia Carrillo

ALCALDABLE

Llicenciada en Geografia i Post-grau en Turisme cultural. 47 anys.

Professional del turisme, vaig iniciar i gestionar el projecte Pratdip Turisme durant més de 8 anys des de l’Oficina de Turisme.

Actualment treballo com a cap del departament de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant fet que em confereix amplis coneixements del funcionament de les administracions públiques, tant des de la vessant de la gestió tècnica, pressupostària com de l’administrativa.

Compromesa amb la vida social i associativa del poble des de jove, formant part de moltes de les seves associacions destacant la creació i dinamització del Festival Pratdip Llegendari i la fundació de la seva associació.

Amb la meva parella vam decidir que Pratdip era el lloc ideal per viure i fer créixer la nostra família.

 

Gerard Vidal

Enginyer en informàtica. 48 anys.

Sempre he estat vinculat a Pratdip, tot i que hi visc diàriament des de fa més de 20 anys. Des de llavors hi he estat implicat i hi he participat en diferents d’associacions com El Ball de Diables, Batadip, L’AMPA de l’escola, el Pratdip Llegendari i fins i tot sent-ne el Jutge de Pau.

Fa anys, a més, el Prat va ser l’aposta vital on volíem viure com a família amb la meva dona i les meves dues filles, cosa que encara reforça més la meva estima i vinculació cap a Pratdip. Vull per elles el millor futur possible dins del nostre poble.

Sóc desenvolupador informàtic, autònom, emprenedor i alhora formador en el camp de les tecnologies.

Josep Munté

Tècnic Superior en Recursos Naturals i Paisatgístics. 39 anys.

Visc a Pratdip des de fa anys, amb una trajectòria professional lligada al món de les plantes i la jardineria.

He participat a l’equip de futbol sala i al Ball de Diables. Estic implicat en la formació i entrenament de futbol base per als més joves. Amant de l’esport en general i de la natura.

Vull treballar per a què la meva filla tingui a Pratdip un futur amb oportunitats, serveis i una bona qualitat de vida.

Yolanda Reyes

Diplomada en ciències empresarials i Màster en finances i gestió bancària. 40 anys.

Fa més de 20 anys que estic vinculada a Pratdip i aquí he format la meva família, i des del primer moment he estat col·laborant amb associacions com la Comissió de Festes, l’Ampa, Pratdip Llegendari o Associació de Dones. Sempre amb ganes de col·laborar i participar activament al poble. 

La meva trajectòria professional està vinculada principalment al món financer a l’empresa privada. 

Arnau Marco

Graduat en educació infantil. 
23 anys.

La meva vida està relacionada amb el món de l’educació i amb els infants, sóc tècnic d’educació infantil i futur mestre d’educació primària.

Sempre he format part de diferents associacions i agrupacions del poble com la Batadip, el CFS Pratdip i el Ball de Diables de Pratdip.

Estimo Pratdip i em sento orgullós de ser pratdipenc, per això m’agradaria que el meu futur estigués al poble juntament amb la meva família i els amics.

Joan Nogués

Tècnic Superior en Recursos Naturals i Paisatgístics. 57 anys.

Fa un  grapat  d’anys que visc al poble de Pratdip amb  la meua família i ens sentim afortunats de viure en aquest raconet del món. Sempre he posat en valor l’espai natural  de la Serra de Llaberia que compartim tots plegats.

Al llarg de la meua vida professional  he treballat de pagès, músic i tècnic forestal, actualment  treballo a l’Àrea tècnica d Unió de Pagesos de Catalunya i col·laboro amb l’associació del Pratdip LLegendari i la Coral  del poble. 

Jaume Gaspà

Guia turístic i Cicles formatius en paleteria i electricitat. 44 anys.

Ja fa anys que sóc a Pratdip, visc a la Urbanització Santa Marina amb la meva família. Ens sentim del poble, arrelats, ens agrada aquesta terra, la seva cultura i la seva gent. Participem en les activitats que donen a conèixer aquest petit, però bonic, racó de món.

A nivell professional em dedico de fa anys al turisme, sóc guia turístic i he viatjat pel món.

Parlo diverses llengües i he fet de professor d’anglès i castellà a algunes acadèmies de l’estranger. Em considero una persona inquieta i sempre amb ganes d’aprendre.

Josep Parreu

Estudis empresarials.
64 anys.

Una vida professional lligada a Caixa Tarragona, actualment jubilat.

He estat sempre implicat en el món de les associacions, com el Club Ciclista l’Anjuba, Gegants i la Cooperativa.

Actualment sóc membre de la junta de l’Associació de la Gent Gran, dels Regants i de l’Anjuba Trail Running.

Joan Sabaté

Graduat en Administració i Direcció d’empreses i Màster en Direcció econòmica financera. 58 anys.

Professional de l’empresa privada amb àmplia experiència en càrrecs de direcció i gestió, el meu perfil és el d’un professional del món de l’economia d’empresa.

He estat sempre vinculat al poble, formant part de diverses entitats (AMPA, gegants, grallers).

Vols ser part del canvi?

Vota'ns!